4,8 i score på Trustpilot

Komplette fodboldpakkerejser til Storbritannien

✔︎ - Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau, hvor vi kun sælger færdige & komplette fodboldrejser til England, Wales & Skotland. Vi har valgt at gå i dybden med vores sortiment, så vi blot repræsenterer de britiske hold hos Fodboldpakker.dk. Vi kan dermed fokusere og bruge tiden effektivt i Storbritannien til glæde for vores kunder, som godt må forvente lidt ekstra, når man bestiller en fodboldpakke hos os.

✔︎ - Vi har nøje udvalgt bestemte kampe til alle vores klubber, hvor vi mener at man som kunde får mest værdi for pengene. Der tilbydes altid 2 forskellige færdige og komplette fodboldpakker til alle vores kampe; Standard pakken eller Premium pakken. Er prisen altafgørende, vælger du førstenævnte fodboldpakke, men er du mere til en gennemført fodboldoplevelse, så falder valget på sidstnævnte fodboldpakke.

✔︎ - Tryghed er nøgleordet i Fodboldpakker. Når du vælger at købe en fodboldpakke hos os er du naturligvis omfattet af dansk pakkerejselov og vores registrering i Rejsegarantifonden nr. 2525. Vi har tilmed valgt at tilføje en Tryghedspakke til alle vores fodboldpakker uden beregning, og som inkluderer: forsikring mod Corona + forsikring mod kampforskydning.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 2525

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram